Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Jimmy Boyd Wild Rose - Eau de Cologne

  • 79.00 SEK

lEn harmonigivande unisex-doft med 100 % naturliga ingredienser som innehåller bland annat ros, citron och dallilja

Denna produkt är slutsåld och kommer snart i lager :)

Produkter från Nannic och IS Clinical kan ni handla på deras lokala hemsida och välja Vegan Skin som salong att stödja.


Dela

12 ml

En harmonigivande unisex-doft med 100 % naturliga ingredienser som innehåller bland annat ros, citron och dallilja - rosdoften är mjuk och subtil och inte så dominerande och kraftfull.

Jimmy Boyds Wild Roses Fragrance Cologne 12 ml från parfymhusets ekologiska och bio-dynamiska kollektion. Vilda rosor – en bukett av kärlek. Rosen är i de flesta civilisationer en symbol för kärlek, passion och skönhet. Doften från denna blomma är en av de mest uppmärksammade och uppskattade. Rosdoften i denna unisex-Eau de Cologne är lätt, mjuk och subtil och inte så dominerande och kraftfull. Wild Roses Fragrance Cologne består av ingredienser från naturen så som citron, ros, dallilja och vanilj. I varje flaska finns även ett rosenblad, och extrakt från bladet förstärker på ett elegant sätt intrycket av doften. Aromaterapi: Living Love - doften ger harmoni och välbefinnande. Komposition: - Citron - Ros - Dallilja - Vanilj De eteriska oljorna i doften kommer från växter som växer fritt och naturligt i skog och mark och från växter som är ekologiskt odlade. 100 % naturlig, 97 % ekologisk, 100 % vegan.


Jimmy Boyd Eau de Cologne kan användas på en mängd olika sätt. Du kan spraya doften direkt på huden, spraya ett moln och gå genom det så att även kläderna får doft, eller som rumsdoft.


INCI:

Alcohol Denat.*, Rosa Damascena Flower Water*, Parfum, Raphanus Sativus Root Extract, Maltodextrin, Rosa Canina Flower, Citric Acid, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Benzyl alcohol, Linalool, Citral, Farnesol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene. * = From organic farming


';