Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Carboxytherapy

CLINICCARE icke-invasiv Carboxyterapi är en procedur där en gas – (koldioxid CO2 ) tillförs huden. Koldioxid är en gas som frisläpps naturligt från vår organism under andningsprocessen och som sådan inte kan orsaka allergiska eller andra oönskade reaktioner.


Carboxyterapi används mycket framgångsrikt i olika behandlingsrutiner för kollagen- och elastinstimulering och med framgång mot för vävnadsstramning och blekning, reduktion av mörka påsar under ögonen.


Vad är principen för CLINICCARE-carboxyterapibehandling?

Genom att tillföra koldioxid till huden utvecklas en sur miljö som signalerar våra organismer att säkra syre till vävnaden i det behandlade området och samtidigt ackumulera naturliga tillväxtfaktorer (vaskulära endotelväxtfaktorer).


Under flera dagar efter behandlingen sker en ökad mängd naturlig distribution av syre på behandlingsområdet, en helt ny mikrocirkulation skapas, lymfoid dränering ökar och på detta sätt uppnås hudförnyelse på ett naturligt sätt.


Direkt efter kan du gå tillbaka till dina vanliga aktiviteter efter behandlingen och ingen återhämtning krävs.


Hur många Carboxyterapi behandlingar krävs?

Beroende på önskat resultat tar det vanligtvis mellan 4 till 8 behandlingar av icke-invasiv Carboxyterapi och behandlingarna kan genomföras med intervall 7 – 14 dagar. Carboxyterapi-behandlingseffekten är kumulativ – vilket innebär att varje efterföljande behandling ökar resultatet av den som föregick den tidigare.


När rekommenderas Carboxyterapi?

Behandlingen rekommenderas för kollagen & elastinstimulering och därför passande för vävnadsåtstramning och blekning av hud, reduktion av mörka påsar under ögonen. Under Carboxyterapi behandlingen, tillsammans med förbättringen av cirkulationen, ger ökad mängd med syre en kollagen & elastinstimulering genom aktivering av fibroblaster, tightening effekt och synligt reducerad reduktion av mörka påsar under ögonen.


';