Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

ReBoost – Hyaluronic Acid Booster

 • 565.00 SEK

Rebiome ReBoost ger omedelbar fukt och har en överlägsen anti-aging-effekt på huden. Den innehåller Fensebiome™-peptid.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 6

Fuktgivande serum som motverkar hudens åldrande.

Better Skin - Elasticity - Healthy Glow Effect - Powerful Hydration


PRODUKTINFO

15 ml

Det bästa valet för ett fuktgivande anti-aging-serum
Med tiden förlorar huden sin vitalitet och elasticitet. Den uppvisar tecken på åldrande och till och med stress. Rebiome ReBoost är fullpackad med högkvalitativa hyaluronsyror som visat sig kvarhålla vatten och ger huden ett fylligt utseende. Det är en kompletterande behandling som balanserar hudens mikrobiom, förebygger och jämnar ut fina linjer och rynkor samt slätar ut hudens yta. Anti-aging-formeln ger omedelbart huden ett fräscht, naturligt och ungdomligt utseende.

Balansera och stärk din huds mikrobiom
Rebiome ReBoost ger omedelbar fukt och har en överlägsen anti-aging-effekt på huden. Den innehåller Fensebiome™-peptid som stimulerar hudens naturliga probiotiska aktivitet och förbättrar dess barriärfunktion. Med cellstärkande hyaluronsyra, Argireline®-peptid som motverkar rynkor och energigivande Glycoin® spelar Rebiome’s ReBoost i en alldeles egen division.

ANVÄNDNING:

Applicera några droppar på ett rent ansikte. Massera tills det tränger in.
För dagligt bruk.
Alla hudtyper.


HUVUDINGREDIENSER:

 • Argireline 5 %
  En flitigt använd peptid för de första rynkorna och ett säkrare lokalt alternativ till Botox, denna unika peptid har bevisat sitt värde för att effektivt förhindra bildandet av fina linjer och rynkor .
 • Aminosyror 5 %
  En mycket effektiv AHA (Alpha Hydroxy Acids) fuktighetskräm formulerad med NMF (Natural Moisturizing Factor), aminosyror spelar en viktig roll för att upprätthålla hudens fuktnivåer . Denna aktiva ingrediens underlättar cellförnyelsen och har en prebiotisk stimulerande effekt för att stödja hudens naturliga mikrobiota.
 • Hyaluronsyror (dosering 1,75 % (låg) + 0,25 % (hög)
  En naturlig fuktighetsbevarande hyaluronsyra bevarar hudens elasticitet och fasthet genom att behålla fukten, vilket ger en mjukare känsla och ett mer ungdomligt utseende.
 • Glycoin 1,5%
  Myrothamnus flabellifolia är en växtart som finns i de steniga områdena i södra Afrika. Allmänt känd som uppståndelseväxten för sin förmåga att snabbt återuppliva döda löv när de utsätts för vatten, den innehåller anti-aging, antiinflammatoriska, cellförstärkande, energigivande, vitaliserande och närande egenskaper som positivt påverkar hudens mikrobiomet.
 • Fensebiome™ Aminosyrapeptid 1 %
  En kraftfull peptid med ett prebiotiska egenskaper och probiotisk effekt. Stimulerar hudens naturliga probiotiska aktivitet och ökar dess försvar genom att främja välgörande bakterier som förbättrar hudens immunsvar och fysiska barriär. Den unika, aktiva ingrediensen stimulerar mikrobiomet och bidrar till att återbalansera hudens hälsa för optimalt välbefinnande.INCI:

Aqua, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Glucoside, Glycerin, Betaine, Pentylene Glycol, Propanediol, Phenoxyethanol, Panthenol, Methyl Gluceth-20, Sodium PCA, Carrageenan, Sodium Lactate, PCA, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Serine, Alanine, Glycine, Caprylyl Glycol, Glutamic Acid, Lysine HCl, Threonine, Arginine, Acetyl Hexapeptide-8, Proline, Acetyl Heptapeptide-4, Triethanolamine, Parfum.


';