Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

ReJuvenate – Collagen Booster

 • 805.00 SEK

ReJuvenate är ett ansiktsserum som ombalanserar ditt mikrobiom för intensiv och kraftfull hydrering, cellskydd som motverkar linjer och rynkor samt ger mikrobio

I lager.
Dela
Lagersaldo: 5

Intensivt och hydrerande cellskydd

Rebiome ReJuvenate är ett ansiktsserum som ombalanserar ditt mikrobiom för intensiv och kraftfull hydrering, cellskydd som motverkar linjer och rynkor samt ger mikrobiomskydd för en ultimat ombalansering av hudens barriär.

Anti-Wrinkle - Cell Protection - Power Moisturizing


PRODUKTINFO:

30 ml

Cellskydd och intensiv näring i alla sammanhang
Aldrig mer livlös och torr hud med Rebiome ReJuvenate. Formulerat för att intensivt återfukta huden, jämna ut fina linjer och minska rynkor, är det här mångsidiga serumet en källa till ungdom för din hud. Produkten kickstartar kollagenproduktionen, skyddar och stärker hudens celler för ett synligt förbättrat utseende, även runt det känsliga ögonområdet.

Balansera och stärk din huds mikrobiom
Rebiome ReJuvenate ger överlägsen återfuktning och skydd av hudcellerna för att bromsa ålderstecken, jämna ut fina linjer och minska rynkor runt ögonen. Fensebiome™-peptiden stimulerar naturlig probiotisk hudaktivitet medan multifunktionella växtbaserade peptider, lugnande blåklintsvatten och en bukett av naturliga ingredienser med dokumenterad effekt bidrar till ökad kollagenproduktion.


ANVÄNDNING:

Applicera 3-5 droppar Rebiome ReJuvenate på ren hud innan du återfuktar.
För dagligt bruk.
Lämplig för alla hudtyper.


HUVUDINGREDIENSER:

 • Blomblomsvatten 5 %
  Ett effektivt växtextrakt som lugnar trötta, svullna eller irriterade ögon.
 • Kollagenhöjande peptid 4 %
  En trifunktionell kombination av aktiva peptider och proteiner som arbetar för att återställa och öka kollagenproduktionen i mogen hud så att den känns frisk och ungdomlig.
 • Fensebiome™ Aminosyrapeptid 1 %
  En kraftfull peptid med ett prebiotiskt tillvägagångssätt och probiotisk effekt. Stimulerar hudens naturliga probiotiska aktivitet, ökar dess försvar genom att gynna nyttiga bakterier som förbättrar hudens immunsvar och fysiska barriärintegritet. Den unika mikrobiomstimulerande aktiva hjälper till att balansera hudens hälsa för optimalt välbefinnande.
 • Naturligt ektoin 1 %
  Denna ultrakraftfulla naturliga aminosyramolekyl med ett prebiotiskt tillvägagångssätt och en probiotisk effekt skyddar mot stressfaktorer, stoppar och förebygger cellskador och reparerar och regenererar åldrad, stressad och irriterad hud. Ectoin erbjuder en mängd fördelar: cellskydd, anti-föroreningar och -inflammation, förbättring av rynkor, långvarig återfuktning och reparation av hudbarriärer, blekning och ljusning.
 • Koffein 1 %
  Ett kraftfullt och hudstimulerande anti-irriterande medel som innehåller vitamin B3, koffein är fördelaktigt för att minska celluliter, lugna huden och minska inflammation. Det har anti-aging fördelar och hjälper till att minska mörka ringar runt ögonen. En aktiv med prebiotisk stimulerande effekt för att stödja hudens naturliga mikrobiota, den hjälper också till att lugna solbränd hud och minska akne.INCI:

Aqua, Centaurea Cyanus Flower Water, Caffeine, Ectoin, Glycerin, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Lecithin, Pectin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Proline, Arginine, Serine, Tripeptide-10 Citrulline, Glucose, Acetyl Heptapeptide-4, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hydroxide, Triethanolamine, Perfume.


';