Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

PREMIUM TIME REVERSE FACE MASK 3×25 ml

  • 799.00 SEK

En ny mirakel hydrogel sheet mask från CLINICCARE, det exklusiva professionella svenska hudvårdsmärket.Fylld med en högkoncentrerad formel full av hyaluronsyra,

I lager.
Dela
Lagersaldo: 5

En ny mirakel hydrogel sheet mask från CLINICCARE, det exklusiva professionella svenska hudvårdsmärket.

Fylld med en högkoncentrerad formel full av hyaluronsyra, vitaminer, aminosyror och mineraler i en enda applicering, ger den en omedelbar naturlig hudföryngring.

Masken innehåller inte bara allt huden behöver, utan den kommer också att förbättra hudens kondition direkt. Den fyller på uttorkad hud och lämnar den fräsch och sval.
Tanken bakom skapandet är att ge upptagna kvinnor och män chansen att ersätta besök på estetiska kliniker eller skönhetssalonger med samma upplevelse hemma.

FÖRDELAR SOM MASKEN LEVERERAR
• Minskar synliga tecken på åldrande och ger en synlig lyfteffekt
• Ger omedelbar och långvarig och djupgående återfuktning
• Den fyller på huden med mineraler och vitaminer, den fungerar också som antioxidatic boost
• Stimulerar fibroblast tillväxt och kollagen syntes.

 

Huvudsakliga aktiva ingredienser:

Hyaluronsyra (LMWHA): Minskade rynkor och förbättrad hudens elasticitet. Förbättrad hydrering och minskad transepidermal vattenförlust (TEWL). Ökad kollagenproduktion. Minskad inflammation. Förbättrad sårläkning.
Glycerin: gynnar hudbarriären genom att dra vatten från luften för att hålla huden återfuktad och minimera förlust av fukt. Glycerin kan sitta kvar i huden ett tag, vilket hjälper huden att behålla fukt även när den utsätts för skadliga miljöpåverkande faktorer som föroreningar.
Hydroxiacetofenon: lindrar smärta och irritation på huden genom att hämma enzymet COX-2, som ansvarar för syntesen av prostaglandiner under inflammation.
Amorphophallus Konjac-rotextrakt: För en mängd olika hudåkommor, inklusive rynkor och fina linjer, förlust av hudton och hyperpigmentering, genom hämning av enzymer, inklusive men inte begränsat till kollagenas, elastas och tyrosinas.
AQUACACTEEN: är ett ultraraffinerat elixir från organisk kaktus (Opuntia ficus-indica). Denna produkt blockerar frisättningen av stressmarkörer från sensoriska nervceller i huden och lugnar irriterad hud. Den har också utmärkta återfuktande egenskaper på grund av dess höga innehåll av vattenbindande föreningar.
Karragenan: Den fyller på huden med mineraler och vitaminer, den fungerar också som antioxidant. Kolhydratinnehållet i karragenan drar åt sig fukt och gör det tillgängligt för huden.
• AQUAXYL: erbjuder 3D-hydratiserings-hydrakonceptet för cirkulation av fukt genom alla hudlager och förstärkning av hyaluronsyra. Hudbarriären förstärks på 24 timmar genom att begränsa vattenförlusten. Resultatet är mjukare och slätare hud på 28 dagar med normal avskalning och utjämning av fina linjer.
HYDROSOFT: Den återfuktar och föryngrar huden och förbättrar hudens elasticitet och cellförnyelse.
SYMGLUCAN: hjälp till att minska synliga tecken på åldrande. Den ger omedelbar komfort och fukt som förbättrar hudens fasthet och elasticitet samt skyddar hudcellerna mot UV-strålning. Det stimulerar också fibroblasttillväxt och kollagensyntes.
TRIPEPTIDE-5: har en synlig inverkan på hudens fasthet och hjälper även till att jämna ut fina linjer och rynkor, inklusive djupa rynkor.
CODIAVELANE: ger omedelbar och långvarig och djupgående återfuktning som håller huden återfuktad och smidig. Omstrukturering av den kutana mikroreliefen. Ökar hudens hygroskopicitet och vattenpenetration. Stärker hudbarriären.
Cyklodextrin: Det hjälper till att hålla huden mjuk och slät och ger en synlig lyfteffekt. På grund av sin unika cylindriskt formade molekylstruktur kan den bilda komplex med hydrofoba (vattenavstötande) ingredienser så att den kan hjälpa till att skydda och förlänga livslängden för känsliga oljelösliga aktiva ämnen.


';