Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

LUMINIOUS GLOW COLLECTION

  • 3,425.00 SEK
  • 1,935.00 SEK

Ett lyxigt kit som ger huden optimal uppljusning, återupplivning och skydd. Lämnar huden strålande och med en fantastisk lyster.

Denna produkt är slutsåld och kommer snart i lager :)


Dela

iS Clinical Luminious Glow Collection är ett lyxigt kit som ger huden optimal uppljusning, återupplivning och skydd. Lämnar huden strålande och med en fantastisk lyster. 

DETTA ÄR EN BESTÄLLNINGSVARA OCH TAR MELLAN 3-5 DAGAR FÖR LEVERANS

BRIGHTENING SERUM 15 ML, BRIGHTENING COMPLEX 30G & 2x EXTREME PROTECT SPF 40 TRANSLUCENT 5G.
Ger huden optimal uppljusning, återupplivning och skydd. Lämnar huden strålande och med en fantastisk lyster.

BRIGHTENING SERUM är en koncentrerad kombination av potenta botaniska ingredienser som ger en synbart mer enhetlig och jämn hudton och därmed reducerar förekomsten av grov hudstruktur, fina linjer och rynkor, förstorade porer samt orenheter och acne. Detta lätta och lättabsorberande serum är fantastiskt för hela ansiktet eller som målinriktad boost för problemområden.

BRIGHTENING COMPLEX ljusnar säkert och effektivt upp hudens utseende och har gynnsamma, återfuktande egenskaper. Med hjälp av en innovativ blandning av uppljusande ingredienser och farmaceutiska botaniska ämnen koncentrerar sig denna högpresterande formel på mekanismer som reducerar ojämnheter i hudtonen samt återfuktar och mjukar upp huden.

EXTREME PROTECT SPF 40 är en multifunktionell produkt som skyddar mot miljöpåverkan med den patenterade extremozymes-tekniken kombinerad med avancerade fysiska filter. Denna innovativa, antioxidantrika och bredspektrade UVA- och UVB-solkrämen återfuktar och skyddar huden för optimal hudhälsa.


EXTREME PROTECT SPF 40 kommer i Translucent.

.


';