Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

ACTIVE PEEL SYSTEM

  • 1,230.00 SEK

ACTIVE PEEL-systemet är en kraftfull men ändå skonsam, snabbverkande tvåstegsbehandling utformad för att exfoliera huden

I lager.
Dela
Lagersaldo: 1

ACTIVE PEEL SYSTEM är ett välbalanserat system som hjälper till att förbättra utseendet på hudton och konsistens, vilket resulterar i en jämn, hydratiserad och mer ungdomlig hy.

Det kliniskt avancerade botaniskt baserade ACTIVE PEEL-systemet är en kraftfull men ändå skonsam, snabbverkande tvåstegsbehandling utformad för att exfoliera huden samtidigt som den ger hydrering, föryngring och antioxidantskydd. En måste-prova-produkt som du aldrig förr har sett och som visar omedelbar effekt.  

STEG 1: 

Är utformad för att ge kontrollerad exfoliering, med en egen kombination av kraftfulla men ändå milda botaniska syror i kombination med lugnande, vårdande botaniska extrakt.

STEG 2:

Ger hydrering och föryngring, med vår egenutvecklade botaniska Extremozyme-teknik och Copper Tripeptide-1 kombinerat med lugnande aktiva växter.

ACTIVE PEEL SYSTEM kommer att finnas i en låda inklusive 15 behandlingar med peel-pads (1 + 2) PH: STEG 1: 4,0 pH +/– 0,5, STEG 2: 6,0 pH +/- 0,5

Rekommenderas för användning varannan dag (kväll) i en månad "SkinCare boot camp"


SPECIELLT UTVALDA INGREDIENSER


NYCKEL INGREDIENSER STEG 1:

SACCHARUM OFFICINARUM (SUGARCANE) EXTRAKT 8,0%  
Peeling ingrediens som uppmuntrar exfoliering av stratum hornhinnans.


BLANDADE FRUKTSYRA EXTRAKT 6,0%
Naturliga frukt- och sockersyror arbetar för att förbättra peeling-effekten och öka cellulär omsättning, slät hud och minska fina linjer och rynkor samtidigt som det möjliggör djup penetration av ingredienser.
 

HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) VATTEN 5%

Kraftfullt antiinflammatoriskt ingrediens som innehåller gallsyra och tanniner som hjälper till att skydda mot hudskador, bekämpa akne och lugna huden.
 

SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRAKT (KÄLLA TILL SALICYLSYRA) 3,0%
Uppmuntrar peeling genom att "lösa upp" intercellulär "cement" utan inflammatoriska effekter. Rengör också porerna djupt och tar bort skräp i hårsäckarna.

 

 ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE 2,0%
Antiinflammatoriskt medel främjar sårläkning, kollagensyntes och innehåller antimikrobiella egenskaper.


NYCKEL INGREDIENSER STEG 2:
EXTREMOZYMES 7.0%
En egenutvecklad kombination av extremofila enzymer, kliniskt bevisat att skydda och reparera ömtåliga proteiner och DNA-komponenter.

PENTYENGLYKOL (SOCKERRÖR HUMECTANT) 3%
Sockerrör härledd glykol som tillför hydrering och skydd mot bakterier och har mindre inverkan på miljön på grund av dess process.

COPPER TRIPTIDE GROWTH FACTOR (BIOIDENTICAL) 5%
Koppar tripeptid-1 (bioidentical) har kliniskt visat sig stimulera syntesen av kollagen i huden fibroblaster, och öka ackumuleringen av totala proteiner, glykosaminoglykaner och DNA i hud.


Pure Calm Collection

3,149.00 SEK 2,670.00 SEK

Pure Renewal Collection

4,349.00 SEK 3,310.00 SEK
';