Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

ACTIVE PEEL SYSTEM

  • 1,072.00 SEK

ACTIVE PEEL-systemet är en kraftfull men ändå skonsam, snabbverkande tvåstegsbehandling utformad för att exfoliera huden

Denna produkt är slutsåld och kommer snart i lager :)

Produkter från Nannic och IS Clinical kan ni handla på deras lokala hemsida och välja Vegan Skin som salong att stdja.


Dela

ACTIVE PEEL SYSTEM är ett välbalanserat system som hjälper till att förbättra utseendet på hudton och konsistens, vilket resulterar i en jämn, hydratiserad och mer ungdomlig hy.

Det kliniskt avancerade botaniskt baserade ACTIVE PEEL-systemet är en kraftfull men ändå skonsam, snabbverkande tvåstegsbehandling utformad för att exfoliera huden samtidigt som den ger hydrering, föryngring och antioxidantskydd. En måste-prova-produkt som du aldrig förr har sett och som visar omedelbar effekt.  

STEG 1: 

Är utformad för att ge kontrollerad exfoliering, med en egen kombination av kraftfulla men ändå milda botaniska syror i kombination med lugnande, vårdande botaniska extrakt.

STEG 2:

Ger hydrering och föryngring, med vår egenutvecklade botaniska Extremozyme-teknik och Copper Tripeptide-1 kombinerat med lugnande aktiva växter.

ACTIVE PEEL SYSTEM kommer att finnas i en låda inklusive 15 behandlingar med peel-pads (1 + 2) PH: STEG 1: 4,0 pH +/– 0,5, STEG 2: 6,0 pH +/- 0,5

Rekommenderas för användning varannan dag (kväll) i en månad "SkinCare boot camp"


SPECIELLT UTVALDA INGREDIENSER


NYCKEL INGREDIENSER STEG 1:

SACCHARUM OFFICINARUM (SUGARCANE) EXTRAKT 8,0%  
Peeling ingrediens som uppmuntrar exfoliering av stratum hornhinnans.


BLANDADE FRUKTSYRA EXTRAKT 6,0%
Naturliga frukt- och sockersyror arbetar för att förbättra peeling-effekten och öka cellulär omsättning, slät hud och minska fina linjer och rynkor samtidigt som det möjliggör djup penetration av ingredienser.
 

HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) VATTEN 5%

Kraftfullt antiinflammatoriskt ingrediens som innehåller gallsyra och tanniner som hjälper till att skydda mot hudskador, bekämpa akne och lugna huden.
 

SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRAKT (KÄLLA TILL SALICYLSYRA) 3,0%
Uppmuntrar peeling genom att "lösa upp" intercellulär "cement" utan inflammatoriska effekter. Rengör också porerna djupt och tar bort skräp i hårsäckarna.

 

 ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE 2,0%
Antiinflammatoriskt medel främjar sårläkning, kollagensyntes och innehåller antimikrobiella egenskaper.


NYCKEL INGREDIENSER STEG 2:
EXTREMOZYMES 7.0%
En egenutvecklad kombination av extremofila enzymer, kliniskt bevisat att skydda och reparera ömtåliga proteiner och DNA-komponenter.

PENTYENGLYKOL (SOCKERRÖR HUMECTANT) 3%
Sockerrör härledd glykol som tillför hydrering och skydd mot bakterier och har mindre inverkan på miljön på grund av dess process.

COPPER TRIPTIDE GROWTH FACTOR (BIOIDENTICAL) 5%
Koppar tripeptid-1 (bioidentical) har kliniskt visat sig stimulera syntesen av kollagen i huden fibroblaster, och öka ackumuleringen av totala proteiner, glykosaminoglykaner och DNA i hud.


Pure Renewal Collection

4,349.00 SEK 3,483.00 SEK

LUMINIOUS GLOW COLLECTION

1,935.00 SEK 967.50 SEK
';