Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Jimmy Boyd Forest - Eau de Cologne

  • 79.00 SEK

Forest - en promenad genom skogarna vid Medelhavet - en unisex-doft som ger närvaro och styrka och som består av 100 % naturliga ingredienser.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 2

12 ml

Forest - en promenad genom skogarna vid Medelhavet - en unisex-doft som ger närvaro och styrka och som består av 100 % naturliga ingredienser så som rosmarin, salvia, lavendel, vetiver och basilika.

Jimmy Boyd Forest Fragrance Cologne 12 ml från parfymhusets ekologiska och bio-dynamiska kollektion. Forest - en promenad genom skogarna vid Medelhavet. Denna unisex-doft består av ingredienser från naturen så som rosmarin, salvia, lavendel, vetiver och basilika. I varje flaska finns även en stjälk från vildväxande rosmarin, och extrakt från stjälken förstärker på ett elegant sätt intrycket av doften. Aromaterapi: Mother Earth - doften ger närvaro, styrka och en känsla av kontakt med vår jord. Komposition: - Rosmarin - Salvia - Lavendel - Vetiver - Basilika De eteriska oljorna i doften kommer från växter som växer fritt och naturligt i skog och mark och från växter som är ekologiskt odlade. 100 % naturlig, 97 % ekologisk, 100 % vegan.

Jimmy Boyd Eau de Cologne kan användas på en mängd olika sätt. Du kan spraya doften direkt på huden, spraya ett moln och gå genom det så att även kläderna får doft, eller som rumsdoft.


INCI:

Officinalis Leaf, Parfum, Citral, Linalool, Benzyl alcohol, D-limonene, Limonene, CI75810. * = From organic farming


';