Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Jimmy Boyd Tangerine Water - Eau de Cologne

  • 79.00 SEK

En upplyftande unisex-doft med 100 % naturliga ingredienser som innehåller bland annat mandarin, citron och bergamot.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 1

12 ml

En upplyftande unisex-doft med 100 % naturliga ingredienser som innehåller bland annat mandarin, citron och bergamot, en doft som vill förmedla en känsla av glädje och lycka.

Jimmy Boyd Tangerine Water Eau de Cologne

Jimmy Boyds Tangarine Water Fragrance Cologne 12 ml från parfymhusets ekologiska och bio-dynamiska kollektion. Den här doften kan bäst beskrivas som en känsla av lycka och glädje.

Tangerine Fragrance Cologne består av ingredienser från naturen så som mandarin, citron, bergamot, apelsinblomma och jasmin. I varje flaska finns även ett blad från mandarinträdet, och extrakt från bladet förstärker på ett elegant sätt intrycket av doften. Aromaterapi: Joy of Living – doften vill förmedla en känsla glädje och lycka

Komposition:

- Mandarin

- Citron

- Bergamot

- Apelsinblomma

- Jasmin

De eteriska oljorna i doften kommer från växter som växer fritt och naturligt i skog och mark och från växter som är ekologiskt odlade. 100 % naturlig, 97 % ekologisk, 100 % vegan.

Jimmy Boyd Eau de Cologne kan användas på en mängd olika sätt. Du kan spraya doften direkt på huden, spraya ett moln och gå genom det så att även kläderna får doft, eller som rumsdoft.


INCI:

Alcohol Denat.*, acqua, bio-hidrolate, Citrus Sinensis Leaf, Parfum, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, frech leaf.';