Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Hydra-Intensive Cooling Masque

  • 1,270.00 SEK

HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE är en fyllig och lyxig svalkande mask, som är designad för att stärka, friska upp och tillföra lugnande hydrering.

Denna produkt är slutsåld och kommer snart i lager :)

Produkter från Nannic och IS Clinical kan ni handla på deras lokala hemsida och välja Vegan Skin som salong att stödja.


Dela

120 ml

FUKTGIVANDE| UPPFRISKANDE | LUGNANDE

HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE är en fyllig och lyxig svalkande mask, som är designad för att stärka, friska upp och tillföra lugnande hydrering. Denna formel med professionell styrka innehåller naturliga botaniska antioxidanter, Centella asiatica, grönt te, aloe vera och rosmarinextrakt, som är perfekt balanserade med botaniskt utvunnen hyaluronsyra – naturens mest kraftfulla hydrat. 

Huden kommer att framstå som strålande, frisk och återfuktad. Denna lättviktsgel är avsedd för irriterad, inflammerad och känslig hud (till och med efter solskador), och ger en svalkande och uppfriskande fukt- och antioxidantboost. 

Kan användas av alla hudtyper – gärna efter exfoliering med Tri Active Exfoliating Masque – 1 gång i veckan.

  • Tillför kraftfull återfuktning
  • Ger en svalkande och uppfriskande känsla
  • Innehåller lugnande botaniska antiinflammatoriska antioxidanter
  • Perfekt för användning efter solskador
  • Reducerar inflammation

Användning:

Rengör huden och applicera ett tunt lager över ansikte och hals. Lämna mellan 5-10 minuter och skölj sedan av med vatten. Kan användas 3 gånger i veckan. Vi rekommenderar att först applicera på ett mindre område för att introducera ingredienser som är nya för huden.

Aktiva Ingredienser:

- SODIUMHYALURONAT (Hyaluronisk syra - botaniskt deriverad) 5.0 % - Fuktighetsbevarande; har hydrofila egenskaper – drar till sig och binder vatten i upp till 1800 gånger sin molekylvikt
- ALOE BARBADENSIS BLADJUICE (3.0 %) Anti-inflammatoriskt medel som främjar sårläkning, kollagensyntesen och sårmognad med antimikrobiella egenskaper.
- ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSMARIN) BLADOLJA (1.0 %) Kraftfull antioxidant som har ljusskyddande, antiinflam- matoriska , antibakteriella, antivirala och anti-tumorigena egenskaper.
- CAMELLIA OLEIFERA BLADEXTRAKT (Japanskt grön te) (1.0 %) - Kraftfull antioxidant som hämmar DNA -skador genom att motverka oxidativ stress. Har antiinflammatoriska egenskaper och hjälper till att behandla immunosup-pression.
- VITIS VINIFERA (VINDRUVS) KÄRNEEXTRAKT (1.0 %) Kraftfull antioxidant och kontrairritant som främjar sårläkning.
- GLYCYRRHIZA GLABRA (LAKRITS) ROT-EXTRAKT (1.0%) Antioxidant som har antiinflammatoriska, antiirritanta och
sårläkande egenskaper. Fungerar som ett avpig-menteringsmedel.
- ASIATICOSIDE, ASIATISK SYRA OCH MADECASSIC SYRA (Framstäald från Centella Asiatica) (1.0 %) - Effektiva antioxidanter som stimulerar kollagensyntesen och förbättrar mikrocirkulationen, kapillärflödet, och kärltonen, för attfrämja sårläkning och reduktion av ärrvävnad.
- RESVERATROL (Pichia/Resveratrol ferment-extrakt) (1.0 %) En mycket biologiskt tillgänglig form av Resveratrol, som erhålls med hjälp av symbios mellan jäst- och växtkällor. Har många för huden fördelaktiga egenskaper bl.a. antioxidanter, antiinflam-matoriska, skydd mot miljöstress inkl. UV foto-exponering, återfuktande


';