Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Lemon & Rose - Eau de Cologne

  • 399.00 SEK

Den här friska och fräscha unisex-doften kan beskrivas som en exceptionell och unik doft av citrus med diskreta inslag av ros.

I lager.
Dela
Lagersaldo: 3

Jimmy Boyd Lemon and Rose Fragrance Cologne 200 ml från parfymhusets ekologiska och bio-dynamiska kollektion. Den här friska och fräscha unisex-doften kan beskrivas som en exceptionell och unik doft av citrus med diskreta inslag av ros. Doften består av ingredienser från naturen så som citron, bergamott, mandarin, ros och vetiver. I varje flaska finns även ett blad från ekologiskt odlade citronträd, och extrakt från bladet förstärker på ett elegant sätt intrycket av doften.


Aromaterapi: Smart Energy - doften ger kraft och energi.


Komposition:

- Citron

- Ros

- Bergamott

- Mandarin

- Vetiver


De eteriska oljorna i doften kommer från växter som växer fritt och naturligt i skog och mark och från växter som är ekologiskt odlade.


100 % naturlig, 97 % ekologisk, 100 % vegan.


Jimmy Boyd Eau de Cologne kan användas på en mängd olika sätt. Du kan spraya doften direkt på huden, spraya ett moln och gå genom det så att även kläderna får doft, eller som rumsdoft.


200 ml


INCI:

Alcohol Denat*, Citrus Aurantium Leaf, Parfum, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Benzyl alcohol, Linalool, Citral, Farnesol, Hexyl cinnamal, Amylcinnamyl Alcohol, d-Limonene, Coumarin. * = From organic farming


';