Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

Wild Roses - Eau de Cologne

  • 399.00 SEK

Wild Roses Fragrance Cologne består av ingredienser från naturen så som citron, ros, dallilja och vanilj

I lager.
Dela
Lagersaldo: 1

Jimmy Boyds Wild Roses Fragrance Cologne 200 ml från parfymhusets ekologiska och bio-dynamiska kollektion. Vilda rosor – en bukett av kärlek. Rosen är i de flesta civilisationer en symbol för kärlek, passion och skönhet. Doften från denna blomma är en av de mest uppmärksammade och uppskattade. Rosdoften i denna unisex-Eau de Cologne är lätt, mjuk och subtil och inte så dominerande och kraftfull. Wild Roses Fragrance Cologne består av ingredienser från naturen så som citron, ros, dallilja och vanilj. I varje flaska finns även ett rosenblad, och extrakt från bladet förstärker på ett elegant sätt intrycket av doften.


Aromaterapi: Living Love - doften ger harmoni och välbefinnande.


Komposition:

- Citron

- Ros

- Dallilja

- Vanilj


De eteriska oljorna i doften kommer från växter som växer fritt och naturligt i skog och mark och från växter som är ekologiskt odlade.


100 % naturlig, 97 % ekologisk, 100 % vegan.


Jimmy Boyd Eau de Cologne kan användas på en mängd olika sätt. Du kan spraya doften direkt på huden, spraya ett moln och gå genom det så att även kläderna får doft, eller som rumsdoft.


200 ml


INCI:

Alcohol Denat.*, Rosa Damascena Flower Water*, Parfum, Raphanus Sativus Root Extract, Maltodextrin, Rosa Canina Flower, Citric Acid, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Benzyl alcohol, Linalool, Citral, Farnesol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene. * = From organic farming


';