Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt över 150 kr

PREMIUM TIME REVERSE LIP BOOSTER

  • 363.00 SEK

7,5 mlEn glansig Lip Booster som hjälper läpparna att se fylligare ut från första appliceringen och sedan skapar dem mer fylligare över tiden, det är inte konst

I lager.
Dela
Lagersaldo: 2

7,5 ml

En glansig Lip Booster som hjälper läpparna att se fylligare ut från första appliceringen och sedan skapar dem mer fylligare över tiden, det är inte konstigt varför denna volymgivande fuktbehandling fungerar så bra.
Dess milda formula är idealisk för känsliga hudtyper och den är rik på ingredienser som samverkar för att föryngra, återfukta, fylla och lugna läpparna. Den kan också användas på flera sätt: som balsam för omedelbar återfuktning och volym, eller som en nattmask för att maximera dess näringsgivande fördelar. Oavsett hur du använder den är konsistensen extremt bekväm att bära, så du kan applicera den dag som natt.

FÖRDELAR:

Denna känns underbar att applicera med en applikator som kramar om dina läppar.
Omedelbart känns läpparna lugnande och lena med mindre synliga linjer och tecken på irritation.
Med konsekvent användning har denna läppförstärkare visat sig öka läppvolymen och minska linjerna.

HUVUDAKTIVA INGREDIENSER:

  • HYALURONSYRAFYLLNINGSSFÄRER är baserade på användningen av ett hygroskopiskt material för att göra asfär. Dessa sfärer är först uttorkade och fylls med vatten i läpparna. Denna hydratiseringsprocess orsakar en förändring i volym proportionell mot sfärernas fuktbevarande förmåga. Hyaluronic Acid Filling Sphere hjälper till att jämna ut rynkor genom bioteknik.
  • VERSAGEL är en geléad skvalanprodukt som finns naturligt i hudens lipidbarriär och är en ingrediens som är känd för sina exceptionella fuktgivande egenskaper och sin förmåga att penetrera huden för att ge fördelar. Det absorberas snabbt och effektivt. VERSAGEL är en av de högsta kvalitativa uppmjukningsmedlen på marknaden tack vare sin sensoriska profil, biokompatibilitet och dessutom är det en åldersbekämpande antioxidant.
  • IRWINOL är skyddande och återfuktande för läppvård, Bättre fuktgivande och mjukgörande effekt på läppsthan Sheasmör, Lugnar torra och känsliga läppar.
  • ROSA RUBIGINOSA SEED OIL är en närande och återfuktande olja laddad med fettsyror (linolsyra -44%, linolensyra – 34% och oljesyra – 14%), den innehåller även den mirakelaktiva transretinoinsyran, aka tretinoin. Det är den huvudsakliga bioaktiva komponenten i oljan och har alla typer av magiska förmågor inklusive att återställa och regenerera vävnader (oljan är bra för ärr och brännskador) och minskande rynkor.
  • SQUALANE är en mycket effektiv mjukgörande och naturlig antioxidant. Med tiden kan användning av squalane inskincare minska ärr, vända UV-skador, allt samtidigt som man bekämpar fria radikaler.
  • LIMNANTES ALBA SEED OIL återfuktar och föryngrar läpparna och är särskilt bra för torra, känsliga, skadade läppar. Det ger långvarig återfuktning och vård. Denna olja fäster lätt på läpparna och sönderdelas inte lätt, vilket innebär att fuktgivande fördelar håller fyra timmar efter applicering. Denna kvalitet hjälper huden att bibehålla bästa möjliga fuktbalans utan att förlora för mycket fukt till atmosfären. Det fungerar genom att skapa en slags fuktbarriär över det översta lagret av huden, förhindra att överdriven fukt avdunstar och se till att läpparna förblir återfuktade.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF OIL & COCO NUCIFERA OIL är en extraktion av helande aloe i kokosnötsolja. Denna fantastiska produkt ger alla viktiga hudvårdsegenskaper hos både Aloe Vera och kokosolja. Det har naturliga antiinflammatoriska egenskaper, smälter vid kontakt med huden och är underbart för att behandla torr hud, eksem, psoriasis, rosacea, solbränna och lock. Den är idealisk för att lugna, återfukta, reparera och skydda läppar.


INCI:

Mineral Oil, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, VERSAGEL (Mineral Oil/Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer & Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer), Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, IRWINOL (Octyldodecanol/Irvingia Gabonensis/Kernel Butter/ Hydrogenated Coco-Glycerides), Rosa Rubiginosa (Rosehip) seed Oil, Squalane, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract & Cocos Nucifera Oil, Fragrance, Silica Dimethyl Silylate, HYALURONIC FILLING SPHERES (Ethylhexyl Palmitate/Silica Dimethyl Silylate/ Butylene Glycol/Sodium Hyaluronate/Caprylyl Glycol/Phenoxyethanol/Hexylene Glycol)


';